По сравнително нестандартен начин ще възстановява Левски след триумфа над

...
 По сравнително нестандартен начин ще възстановява Левски след триумфа над
Коментари Харесай

Костов: Ще възстановим за Айнтрахт с йога

 По относително ексцентричен метод ще възвръща Левски след триумфа над Апоел с 2:1. Старши треньорът Николай Костов призна, че играчите му ще имат йога занятие в петък, с цел да могат да приготвят мускулите си за последващи натоварвания. " Сините " нямат мач през уикенда, откакто прозорливо отсрочи мача с Пирин от Efbet Лига. Така идващият мач е с Айнтрахт на националния стадион " Васил Левски ".

" Щастливи сме всички, че победихме и то по този метод - разгласи Костов след трагичния успех. - Очаквахме дуелът да бъде комплициран. Знаехме по какъв начин ще наподобява Апоел, само че вкарахме два красиви гола. Поздравявам играчите за волята. Още един път, доста сме щастливи, тъй като победихме един неслаб тим, който бе любимец преди мачовете. Сега победихме с воля и разсъдък. Днес играхме мъдро. "

" На последната конференция споделих, че е доста значимо да победим за самочувствието. Няма да съдим играчите, в случай че не спечелим. Надявам се на почтено показване. Вижте каква атмосфера се получи, за което мога да благодаря на последователите. "

" Нашите играчи са привикнали на цикъл събота-събота, а в този момент е четвъртък и отново четвъртък. Сега ще има йога, с цел да им помогне. Надяваме се Жереми Петрис да бъде в четвъртък на мача. За момента проблем има Уелтън, само че не е нещо обезпокоително. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР